Tisdagen som försvann

Vart hände med denna tisdag? Den bara försvann och när jag nu sitter och försöker summera så är jag tommare än min spargris. Det kanske beror på att det varit mycket jobb med långa ärenden som också innehöll en hel del filosoferande. Jag vet inte jag.

Jag brukar ju bli så när jag mår bra, att jag blir mer intresserad av andra människor. Det känns som om jag är på väg åt det hållet. Himlen är ännu blå – nu fyra dagar i rad. Då måste man ju bara vara tacksam och glad.

Igår på mejlen så fick jag en förfrågan. Skulle jag våga tacka ja så skulle det vara ett oerhört stort steg framåt för mig. Men jag vet inte ännu och jag har bett om mer information om eventet. Återkommer.

Det blir bättre – två nya fina berättelser har idag lagts upp på hemsidan. Hans Linde och Johan Svenson berättar om att det blir bättre! Sedan igår finns min egen berättelse också på sidan. Nu finns också en facebooksida och sedan tidigare en twittersida för Det blir bättre!