Kapat äppleträd

Storkaparn

Idag så samarbetade vi fint, jag och tjejerna. Jag sågade och kapade äppleträdet (som Linn filmade lite av), Frida bar och hjälpte till att få bort riset och Linn fixade köksugnen (som jag har undvikit alltför länge nu) och det känns så bra nu på kvällskvisten att allt detta är fixat.

Äppleträdet

Jag massakrerade inte trädet helt, men tog ganska mycket.

Nästa äppleträdet

Sen när jag vilat och solat en liten stund så gav jag mig på det lilla äppleträdet. Där räckte det med knipsaren. Resultatet av allt arbete är armar som är helt sönderrispade, men det är detta värt.

Ris

Som sagt, Frida var på hugget idag och bar flera vändor ris idag till samlingsplatsen som låg en bra bit bort.

Vad är detta?

Kan du gissa vad detta är? Undrar jag om någon kan tippa rätt?

Sol även idag

Ellet lekte med en annan kompis idag och somnade ganska ovaggad ikväll. Återigen en solig och skön dag och jag tror att både jag och Linn fått lite färg. Härligt!

Nu går vi in i påskveckan där det som vanligt är lite rörigt när man har delad vårdnad. Tjejerna stannar som vanligt till fredag, men Ellet kommer att vara med Anna måndag eftermiddag till tisdag kväll och sen övrig tid hos mig.

2 svar till “Kapat äppleträd”

Kommentarsfunktionen är stängd.