Lojal hund i Japan

Vilken rörande video från katastrofen i Japan. Hunden vägrar att lämna sin vän:

Tobias Rosvall på Expressen berättar följande om hundarna:

Apropå hundarna vi nämnde tidigare har vi ett glädebesked. Enligt ett Facebook-meddelande från Kenn Sakurai, som är vd för ett djurmatsföretag, som nu satsar stort på att rädda djur som hamnat i katastrofen, så är bägge hundarna trygga. Den skadade hunden är omhändertagen av en veterinär-klinik i Ibaraki-området, medan dess vän är på en hundgård i samma område. Allt enligt brittiska Daily Mail.

Senaste nytt om Japan finns här!

5 svar till “Lojal hund i Japan”

  1. Man såg på hunden som gick omkring där och tittade lite förvirrat omkring sig själv, att den va i stor chock. Och det kan även hända djur i sånna där sammanhang som just en tsunami. Dom hamnar i totalt obalans och ibland så blir dom aldrig bra efter det vad som har hänt. Dom blir med andra ord psykologiskt i obalans och psykiskt sjuka.

  2. Nurse Rached: Det är en rörande film.
    Kim: Det är bra med känslor. Jag gillar killar som gråter. (;-)

Kommentarsfunktionen är stängd.