Ord om melodifestivalen – Andra chansen

Finns inte mycket att orda om kvällen. De som röstar har inte lärt sig ett skit från tidigare år. Varken Sara Varga eller The Moniker har en chans i Tyskland. Nu har jag bara Danny kvar som jag verkligen gillar, men röstar folk på det här viset så lär den ju inte ha en chans i finalen på lördag. Modern musik verkar inte falla folk i smaken och med det kommer kräftgången i ESC att fortsätta.

Bild från Aftonbladet

De snackas om röstningsskandal och att numren för vissa artister var fel. Det skulle i så fall förklara en del av resultatet, men de kommer säkert att hävda att det inte påverkade utgången. Som de alltid brukar göra.

Det enda positiva ikväll var faktiskt Adam Alsing. Han var en bra sidekick till programledarna. Men för övrigt, så känner jag bara besvikelse. Sara Varga i final?!? Tvi vale…

Andra bloggare om Andra chansen:
Tofflan, Eva, Pierre, Walentine och ESC-panelen.

4 svar till “Ord om melodifestivalen – Andra chansen”

  1. hmmm.. jag va inne på Aftonbladets hemsida nyss och såg hur folk hade röstat sin favorit i finalen. Och till min fasa så låg just The Moniker som en utav dom största favoriterna. Tål varken låten eller artisten och det skulle vara katastrof som just den låten vann det hela. Har nämligen en jätte skum känsla och skulle det hända så kan man ju ställa frågan så här.. HUR har Svenska folket tänkt där? hmmm.. Men.. det har ju inte hänt än.. och hoppas och tror stenhårt på Danny nu..!!

  2. Ja fy 17, vilken skit det var i kväll!! Folk har absolut ingen smak, alltså. Men vi får som sagt hoppas att detta gör att Danny vinner överlägset – han har ju liksom inget motstånd…

  3. Adam var kul. Länge sedan jag såg honom (har inte ägt en TV-aparat sedan 2005), blev lite paff för jag kände inte igen honom trotts att de sa att det var han.

Kommentarsfunktionen är stängd.