Sakis Rouvas – Parafora (2010)

Sakis_Parafora_album

Idag fyller Sakis Rouvas år! Grattis! Dagen till ära så ska jag göra ett undantag och recensera hans senaste platta. Fast inte riktigt som förr, utan på ett nytt sätt.

Happy birthday, Sakis! I love your new album!

Denna underbara grekiska artist har nyligen släppt ett nytt album med namnet Parafora, det 13:e i ordningen och jag är helt såld. Jag går inte igenom låt efter låt utan ger er mina betyg direkt:
rouvas_parafora2010 
Han är generös och ger oss hela femton nya alster. 8 av dem får överbetyg och av dessa så får två Parafora och An Pote det högsta betyget. De är två Sakis-klassiker i samma nivå som This is our night! Det finns egentligen bara en låt som är sådär medan resten fungerar bra hos mig. Här talar musiken för mig med tungt dansbeat blandat med ballader som har melodier med det lilla extra.

Han snittar på 3,6 vilket är väldigt högt för mig. Det är inte många album som kommer upp i den siffran. Han har en skön och känslig röst som jag gillar och melodierna är starka och medryckande.

Läs även andra bloggares åsikter om Sakis Rouvas, Parafora, musikrecension, An Pote, intressant?

2 svar till “Sakis Rouvas – Parafora (2010)”

  1. Systerdyster: Sakis var med i ESC 2009 med ”This is our night” och det var där jag fick upp ögonen för honom. På många sätt!

Kommentarsfunktionen är stängd.