Juldagen 2010

Ett besök hos la familia idag again.
Bild av Jerry
Ellet fick ju en massa lego av tomten. En liten insats gjorde jag genom att bygga ihop ett litet fordon till grabben. Här har han att göra i veckor… mycket lego är det. Den försvunna diamanten
Den försvunna diamanten spelade vi några svängar med Elletregler. Det gick väl sådär tills han i sista spelet fick en rövare som tog alla hans pengar. Då var det ridå!Juldagen 
Anna fixade redig julmat även idag. Jag tycker inte att jag äter så mycket, men ändå så blir jag helt slut efteråt. Hon hade dessutom dukat upp en liten dessert av härliga ostar som doftade satan, men som smakade gudomligt. Stilton och jag vet inte allt vad de hette… najs värre!

Sen orkade jag ingenting och det enda rätta var att ta en promenad mot det egna hemmet.

Juldagen Juldagen

Fina Ellet och Frida som var riktigt glad ett tag när vi pratade om en viss sak vid matbordet. (;-) Det är dock hemligt om vad…hehehe…

Som sagt, jag blev helt slut efter maten och var nog inget roligt sällskap. Busade lite med Ellet men sen gick jag med Linn till bussen. Hon skulle ut och parta idag på ett dansställe. Juldagen är ju en stor partydag för ungdomen av idag.

Fan vad sugen jag blev på en sådan däringa ost nu… (;-)

Ett svar till “Juldagen 2010”

  1. Brädspel är härliga. Har själv Afrikas stjärna, som det hette förr. Rövare är inte skoj.
    Du verkar hinna med mycket. Jag gissar på en gemensam semesterresa… men du behöver inte svara. 😉

Kommentarsfunktionen är stängd.