Harmonisk fredag

En perfekt dag. Harmonisk och alla superlativ som finns faktiskt. Vi tog det lite lugnt idag på morgonen och tog 09:15 bussen ner mot mitt jobb.Ellet på mitt jobb
Där fick Ellet sitta vid egen dator medans jag jobbade med servrarna som behövde uppdateras. Ellet är så duktig framför datorn och är helt självgående.
Vila i soffan högst upp i huset. 
Efter ett tag så blev guldklimpen dock lite rastlös, så vi tog oss högst upp i huset så han fick busa lite med mikrofonerna i den stora salen. Vi spelade också in en liten film, men den spar vi till det privata arkivet. Det var dock en presskonferens med en försvunnen guldtand som stod i centrum. Jag var borgmästare och han polischef i Sysselstad… (;-)
Trappan Stiftets Hus 
Efter presskonferens och filminspelning så var det dags att ta sig nedåt igen…

101105_04X Självporträtt, taget i trappan. Kraftigt beskuren eftersom både haka och arm var alldeles för dominerande inslag i bilden.

Att själv vara med på bild på min egen blogg är inte så självklart som många kanske tror… men det är bra terapi att lägga ut bilder på mig själv.

 MVG!
Efter jobbet så blev det Burger King där dagens lunch intogs. Vi drog sedan vidare till leksaksaffären där Ellet köpte en legosats till sin kompis. I morgon är det ju dags för födelsedagskalas på Nickis. Jag tänkte under de timmarna passa på att shoppa lite på IKEA som ligger i närheten.

Legobil som Ellet fick på leksaksaffären.
Ellet är alltid så lugn och kräver aldrig någonting när vi är ute. Idag frågade han dock om han själv skulle kunna få en liten legosats när vi var i leksaksaffären. Han frågade på ett sådant sätt att det bara inte gick att säga nej. Inget tjat och inga scener.

Det var samma sak när vi var i godisbutiken. Han plockar sitt eget godis och han överdriver aldrig. Det är så häftigt tycker jag och så minns jag inte att de var med de andra barnen. Han nöjer sig liksom och sen är det inget mer med det. Jag ljuger inte om jag säger att den dyraste påsen gått på kanske 25 kronor. Inte mer.

Ellet fick också bestämma kvällsmat idag. Det blev lax med ris och en god sås till.

En riktigt harmonisk fredag som faktiskt är en av de bättre dagarna på länge för mig. Som löken på laxen så var vädret perfekt med blå himmel och sol!

2 svar till “Harmonisk fredag”

Kommentarsfunktionen är stängd.