Första novemberdagen

Den 1 november 2010. En månad som jag önskar bara svischade förbi. Det bästa sättet är att leva i nuet och ta en dag i taget. Då går det ganska fort. Inte tänka för mycket, utan göra det jag ska så att säga.

Skolorna har höstlov. Så idag var Ellet på fritids medan jag jobbade. Segt men ändå så gick timmarna ganska fort. Att åka buss var en fröjd eftersom det var lov. Så mycket space och plats. Hämtade Ellet och fixade en enkel middag. Ringde sedan Anna och vi hade ett bra samtal som gör att bördorna kommer att lätta lite för oss båda till helgen. Hon är så bra, Anna…Sista oktober 2010
Dimmigt, lövigt och jävligt trasiga staket. Sista oktober 2010.Den stolta björken
En stolt björk som fortfarande kämpar. Lövverket blir allt gulare och tunnare.Jaget 31/10 -10 
Att raljera över mitt handlade visar bara på att jag hade rätt. Det var dags att gå vidare…
Tofsvippor 
Vid den här årstiden så brukar massor av sidensvansar att samlas i skogen bredvid skolan. Jag tror väl att de drar till varmare breddgrader efter ett tag, men det är alltid lika roligt att se dem innan de drar.

BB 
Ser ni vem det är? En arbetskamrat har en väldigt stor tavla med gamla filmisar på just den här damen.

Slutligen så förundras jag återigen över den rädsla vissa har för att möta sig själva…