Tung tisdag

Tung i sinnet. Redan från början av dagen trots att jag försökte twittra om motsatsen. Att ljuga för mig själv är ju någonting jag är bra på. Så det var ju bara att fortsätta….

Eftersom jag inte har ordnat mammas och morfars grav i höst, så tog jag mig dit på lunchen.101026_01
Jag passerade minnesplatsen över offren för Estonias förlisning för de som hade anknytning till Uppsala. En tjej som gick på samma skola som mig var en av de som omkom. Hittade hennes sten och tänkte djupa tankar om hur märkligt och konstigt livet är.Mamma och morfar
Tung i både sinne och steg. Fixade tre ljung som jag grävde ner hos mamma och morfar. Graven var lika ovårdad som vanligt eftersom ingen annan än jag går dit… Förtvivlan bor i mig och jag blev kvar längre än vanligt.
Förtvivlan
Jag blir så trött på mig själv och min oförmåga att ta vara på det liv jag har. Jag var blytung idag som sagt på många sätt och det känns nästan ibland som om jag är på väg in i en “riktig” depression igen. Slår knut på tankarna och känner mig fastlåst och bara så svart hela tiden.

Det går väl över…

En gammal barndomskamrat som dog tragiskt i ung ålder fick plötsligt liv i mig igen och ett tag trodde jag att han levde fortfarande eftersom jag hittade en kille med just hans ovanliga namn i de kvarter där han bodde förut. Men han var för ung för att vara min kompis, fast innan jag fick det bekräftat så var pulsen ganska hög kan jag säga… Fast jag vet inte varför jag började att googla på honom idag… saknad kanske?

Fina Linn gladde mig med att ha middagen klar när jag kom hem från jobbet. En god pastasallad hade hon fixat ihop och det får hon gärna göra fler gånger. Sinnet lättades.

3 svar till “Tung tisdag”

 1. Systerdyster: Tack! Det är en tung årstid, men det finns även saker inom mig som är tunga att komma vidare med.

  Leory: Visst påverkar ljuset och solen, men det är inte hela sanningen för mig. Jag har några tuffa saker att ta itu med, men det svårt.

  Hade jag pengar så skulle jag inte tveka att ha ett boende i Spanien halva året. Men som sagt, det saknas medel för sådant.

 2. Jag provade ljusterapi för många år sedan och kände mig piggare efter ett tag. Det sägs påverka seretonin och melatonin balansen efter ett tag. Har alltid kännt mig mer trött under den mörka årstiden, man borde egentligen bo Utomlands där solstrålar når ögonbotten och förvandlar det som bryts till lycko rus (en blandning av harmoni, balans och lycka.)

  Vi behöver mer sol och värme.

  Leroy

 3. Det är tungt nu tycker jag. Mörkt ute och mörkt i sinne. Jag försöker att intala mig att det blir bättre men lyckas inte särskilt bra.

  Fina bilder! Var rädd om dig. 😉

Kommentarsfunktionen är stängd.