Dags att hoppa NU!

Veckorna går så fort. För mig är det just nu någonting som bara är bra. Det känns som om jag går och väntar på någonting. Den känslan har jag haft ett bra tag. Någonting säger inom mig, att den jag väntar på är mig själv. Att våga göra det som jag vill, men som jag hittills vägrat. Inom mig så känns vägen utstakad, men jag är rädd för att bli avvisad och inte accepterad om jag utmanar för mycket.

Min historia av svek och relationer som gått åt helvete gör mig rädd. Jag vet att jag måste vidare och att jag inte kan haka upp mig på allt detta mer. Framåt är enda vägen och den sats jag nu tagit i månader måste få ett slut. Det är dags att hoppa…

En förutsättning är att vara ren och inte ta till alkohol mera. Jag känner ju en otrolig skillnad den här helgen både fysiskt och psykiskt. Min rädsla och mitt problem tidigare har varit att just den här känslan tar slut på vägen. Det är ungefär som om jag har begränsat med livsenergi som bär mig. Det går bra ett tag, men sen måste jag fly till sådant som jag VET gör mig illa. Detta måste bara brytas nu, det handlar om vägval för mig. Jag kan inte fortsätta i samma spår mera. Det går bara inte. Som någon skrev, redskapen har jag ju!!

Jag måste hoppa nu. Ensam utan hjälp från någon eller någonting!! För min egen skull. Jag ska göra det jag så länge egentligen önskat under veckan. Sen får det gå åt helvete dårå om det nu gör det….

4 svar till “Dags att hoppa NU!”

 1. Veronica!
  Hej! Det är högst personliga saker där jag försöker prioritera mig själv först och inte alla andra hela tiden. En sådan vecka ska detta bli!
  Känns som om vi har liknande saker att ta itu med när jag läser dina rader. Tack för snälla ord och jag ska verkligen försöka förstå att historia skrivs varje dag… (;-)
  Allt gott till dig!

 2. Hej!

  Vet ju inte riktigt vad det är för beslut du tagit och vilka livsval du har i bagaget men att sluta dricka alkohol om man vill göra förändringar i sitt liv kan ofta vara väldigt sunt.

  jag slutade dricka alkohol för 6 månader sedan och det var bara startsignalen för de andra sakerna jag behövde/ville ta itu med i mitt liv.

  Vad det än handlar om önskar jag dig lycka till på DIN väg. Det är din resa och du skriver historia varje dag!

  Ta hand om dig!

 3. Jontas: Självklart så handlar det om att vara sann mot mig själv. Att gilla den jag är och göra det som är bra för mig.

Kommentarsfunktionen är stängd.