Taxi Tofflan på en tisdag

100907_01 
Ellet och taxi Tofflan dök upp utanför jobbet i utsatt tid. Färden gick mot möbelvarhuset där det mesta finns.
100907_02
Ellet visade vägen… …som vanligt.100907_03
Medan gubben letade persienner så hittade Ellet någonting att leka med.100907_04
Vilket bordbygge de har på IKEA. Imponerande må jag säga.100907_05
Efter IKEA och lite smått och gott och ett par persienner så tog vi vägen förbi “experterna” för att kolla in färg till Tofflans skrivare. Priset var skyhögt och en ny skrivare kostar inte många hundra mer, men det blev ett inköp tillslut. Det var ett bra beslut eftersom skrivaren nu fungerar som de ska igen.

På jobbet så har jag haft en del att stå i idag. En grej var lite påfrestande, men jag fick det att fungera tillslut. På lunchen så tog jag en promenad med en vän och vi pratade mycket om de val vi gör i livet. Stundtals så blev det ganska djupt och vi diskuterade bland annat var gränsen går för självutplåning och självförnekelse för att passa in och leva genom andra. I slutändan så är det vi själva som avgör och bestämmer. Alltid och det är ibland en väldigt smärtsam vetskap. Jag ser den hos mig själv men även hos många omkring mig.

2 svar till “Taxi Tofflan på en tisdag”

Kommentarsfunktionen är stängd.