Det bästa som finns…

En rolig sak som jag fick höra när Ellet kom hit var att han hade vunnit första pris i en tipsrunda som 4 H-gården gården hade arrangerat hemma hos Anna. Första pris var ett presentkort på hela 200 kronor hos en känd leksaksaffär. Klok grabb det där… (;-) Så nu vet jag vad vi ska göra i helgen som kommer… (;-)

Det är en del att tänka på när man ska få ihop logistiken kring barnen. Men jag måste säga att jag föredrar det än att inte ha något ansvar alls. Oftast så går det hur bra som helst men precis när vi kommit hem från skolan och det är dags att planera maten så kan det ibland vara tungt. Men det är bara att köra på och inte tänka för mycket. Det SKA göras och det går liksom inte att komma runt det. Man kan ju inte köpa av den lokala pizzerian varje dag. (;-) Fast jag har bara handlat där en gång i sommar, vad jag kan minnas nu…

Det bästa som finns det är när de flesta i familjen är på bra humör, vi sitter och äter tillsammans och sen blir vi kvar en stund vid matbordet. Vi kan prata om allt mellan himmel och jord och för mig har det blivit högtidsstunder. Inte alltid, men när humöret är bra så kan det bli riktigt intressanta samtal. Det är min belöning när jag står där och rör bland grytorna.

Just nu är Ellet ute med kompisar. Det känns väldigt bra att han fått kompisar i området. Frida gjorde sin andra dag i skolan och det verkar gå bra, för hon har varit på ett osedvanligt bra humör ikväll. Linn hade en enda lektion idag.

I morgon så ska snälla Tofflan hjälpa mig att skaffa persienn till Ellets rum. Det blir en tur till IKEA och kanske så åker det med lita andra saker ut till förorten… (;-)

2 svar till “Det bästa som finns…”

  1. Om man ska vara lite petig så var det inte 4H som arrangerade utan några boende i området som försöker hitta på gemensamma aktiviteter för oss som bor där. Inga andra fick delta.
    4H var där som en aktivitet. 🙂

Kommentarsfunktionen är stängd.