Val 2010: Feldt har rätt om vänsterpartiet

Den förre finansministern Kjell-Olof Feldt slår huvudet på spiken när han säger:

Det stora problemet för Socialdemokraterna är samverkan med Vänsterpartiet. Det tyckte jag från början, och det tycker jag fortfarande. Problemet är Vänsterpartiet.

Jag vet faktiskt inte vilka rådgivare Mona Sahlin omger sig med, men jag är ganska övertygad om att många socialdemokrater inte kan med denna koalition med vänsterpartiet. Sahlin försökte ju från början att bara samarbeta med miljöpartiet, men tvingades sedan ta med även Lars Ohly och hans vänsterparti. De rådgivarna tror jag svettas ymnigt nu när opinionsundersökningarna tickar in…

De verkar tro att vi väljare ha glömt vilka som är aktiva i vänsterpartiet. Ohly har jag pratat nog om, och han har noll trovärdighet hos mig. Sen har vi ju megafonen Kalle Larsson, som häromdagen uttalade sig om Alliansens förslag gällande integrationen i landet. Han hade mage att uttrycka att både Jan Björklund och Nyamko Sabuni borde gå en kurs i demokratisk värdegrund! Och det kommer från en man som har ett förflutet som en mycket hårdför kommunist. Undra jag, vem som skulle behöva gå en kurs i detta ämne! Trovärdigt, eller?

Jag har sagt det förut och säger det igen, att vänsterpartiet och dess representanter är de bästa vallokomotiven för Alliansen! Socialdemokraterna och Mona Sahlin kommer att få betala ett högt pris för detta organiserade samarbetet med vänsterpartiet.

Men valet är inte vunnet ännu för Alliansen även om det på sina håll nu smugit in sig ett visst högmod som jag har lite svårt för. Det kan hända mycket på de dagar som är kvar och skillnaden är inte så stor som vissa vill göra gällande.

2 svar till “Val 2010: Feldt har rätt om vänsterpartiet”

  1. Sossarnas största misstag var att välja Mona Sahlin. Denne nerflyttade norrlänning som tror att man kan vinna väljare och ”tuggar söderslang” och bor i stor ”barre” i Nacka. Skryta med sin arbetarbakgrund och att den enda utbildning hon fått är på Bommersviks kursgård. Jag tyckte illa om människan långt före Tobleronegate och inte har det blivit bättre, hon är så oäkta så jag vet inte vad.

Kommentarsfunktionen är stängd.