Valtester

Har roat mig med att göra några valtester så här på lördagskvällen.

Expressens test:
partitest_2010_expr 
I Dagens Nyheters partitest blev det följande resultat:partitest_2010_DN
Valkompassen hos SvD
består av två delar. Dels blockkompassen och dels partikompassen. När det gäller blockkompassen så fick Alliansen 52% och de rödgröna 32%.

När det gäller partikompassen:partitest_2010_svd 
Testerna stämmer ganska bra med vad jag tycker. Folkpartiet har varit mitt parti i flera år nu och hur jag än vrider och vänder på det hela så är det den liberala tanken den som tilltalar mig allra bäst och det visar ju dessa tester.

Måste också tillägga att Aftonbladets test var konstigt och bara pekade ut på ett ungefär vart man hamnade, så kallad position, så den struntar jag att redovisa här.

6 svar till “Valtester”

  1. Rexxie: Du får gå på magkänslan när det är dags att rösta… (;-)

    Anna: Jag tycker inte om jakt överhuvudtaget och fick jag bestämma så skulle jakt på varg vara totalförbjudet.

  2. Hej Jerry.. ;-D

    Jag skulle jätte gärna veta vad du svarade på frågan ”licens jakt på varg bör vara tillåten” håller nämligen själv på att göra testet på DN:s sida..
    Och mitt resultat blev: Miljöpartiet 73%

  3. Hej och hå! Själv känner jag mig lite schizofren i och med att jag blev S, C, FP och C i tur och ordning. Däremot dök inte KD upp som gubben i lådan vilket de gjorde förra valet (men där jag blev S så låg SD och lurade i skuggorna). Huuu!

Kommentarsfunktionen är stängd.