Vilda bär på pannkakan

Nu ska vi prata klarspråk. En riktig skitdag går mot sitt slut och det känns bara bra att denna skitdag snart är borta. Ibland blir det bara som så när jag känner mig otillräcklig och liten. Men det har jag skrivit om i det låsta.

För att muntra upp både mig och barnen så blev det massor av bär och glass till dagens middag.
100720_01 
Från affären: Jordgubbar, hallon och vindruvor. Från den lilla trädgården: Krusbär, röda- och svarta vinbär.
100720_02
Det är så himmelsk gott med färska bär och glass.100720_03
Ellet gjorde sin egen komposition på pannkakan.100720_04 
Ellet ger klartecken till middagsmaten och då är jag glad.

I morgon ska vi åka och bada om vädret vill. Känner att jag vill/måste utnyttja de få dagar jag har kvar på min semester och de få dagar jag har kvar med Ellet.

Ett svar till “Vilda bär på pannkakan”

  1. Jag vet ju inte vad som var värst idag och vad som gick snett, för det kunde jag ju inte läsa om, men jag tycker ändå att det är starkt av dig att mitt i det jobbiga greppa det som är positivt och fixa mysmiddag som är rena rama godiset till dig och barn!!! 🙂

    Och imorgon är en annan dag, du vet!! 🙂

    Kram!!!

Kommentarsfunktionen är stängd.