Uppmärksammad PR-film från Avianova

Det ryska lågprisbolaget Avianova tror uppenbarligen att man flyger mer för att fyra så kallade flygvärdinnor strippar och endast med bikini tvättar planet med tvättsvampar. Eller är syftet något helt annat? I filmen syns också fullt påklädda brandmän som suktar så efter kvinnorna med sina slangar i högsta hugg.

Harmlöst tycker jag. Jag gillar själv musiken allra bäst, ärtigt värre. Det måste ju också vara lite äckligt att som tjejerna gör hälla det skitiga vattnet över sig… hujedamej!

Sådan här reklam är ju liksom bara så out of topic och kanske är det Avianovas mål att bli förknippade med bikinibrudar? De får ju dessutom väldigt mycket gratisreklam för att några nu rasar över detta.

Jag flyger bara för att jag MÅSTE. För att ta mig från en punkt till en annan på smidigaste sätt. Sen kan det få vara nakna muskulösa karlar på flygplansvingen om så vill, jag tittar ändå bara neråt och längtar tills resan tar slut. Fast det klart, skulle Madonna dyka upp i planet så kanske jag för en sekund skulle kunna glömma bort att jag befann mig 10 000 meter ovanför jordens yta. (;-)

Avianova har ju lyckats. Googla på namnet så ser ni ju själva.