VM-kampen lever

VM-kampen i fotboll lever – för mig!

Innan kvällens fantastiska match mellan Spanien – Paraguay så såg faktiskt ställningen ut så här i VM-kampen:
VM-kampen 
Spanien vann matchen med 1-0 efter ett drama de sista 20 minuterna som det var länge sedan jag upplevde i en fotbollsmatch. Två missade straffar, en given straff och en massa chanser åt båda håll som avslutades med ett mål som tog i tre stolpar innan den gick in i målburen. David Villa, den ständiga måltjuven för Spanien var den som avgjorde.

Tyvärr så rasade jag något i VM-kampen och ligger nu på 3:e plats, men jag är onekligen med i kampen om första priset som är en resa till Madrid. Det återstår nu endast 4 matcher:

vmkampen2010_100703_2 
Jag är ju i London när allt avgörs och går Spanien till final så har jag fortfarande chansen eftersom jag tippade dom som slutsegrare före turneringen. Dock tycker jag att Tyskland ser ruggigt starka ut efter deras utklassning av Argentina idag, då de vann med hela 4-0 och att slå dem i semifinalen nu på onsdag tror jag blir en mycket tuff uppgift för Spanien. Men hoppet är det sista som överger en…

Så jag har alltså fortfarande en liten chans i VM-kampen. Det trodde jag ALDRIG när jag på ren chans slängde iväg mitt tips innan turneringen startade. Att återigen vara i toppskiktet efter en dipp är bara så roligt och känns väldigt spännande. Tror att jag ska lägga till fotbollsexpert till min urtunna CV… (;-) fast jag inte kan ett dugg om lagen… egentligen… hehe…

Men som sagt, chansen är nu väldigt liten till slutseger för mig eftersom poängberäkningen är lite annorlunda nu i slutspelet och flera av mina tippade lag är utslagna. Jag berättar givetvis efter VM vilket placering jag fick i VM-kampen.

Ett svar till “VM-kampen lever”

  1. Fasen, du ligger ju BRA till hela tiden i detta! Nästan så jag börjar titta! Fast inte riktigt… Bollar är inte min grej! 😉

Kommentarsfunktionen är stängd.