Mycke fotboll blir det…

1006_fotbollsVM

Fotbollsnörd är väl att ta i, men nog sjuttsingen är jag engagerad i årets fotbolls-VM. Jag skyller på VM-kampen, där jag fortfarande efter dagens Spanienmiss ligger på tredje plats. Spännande värre…

Mötet på jobbet igår gick jättebra. Det känns tryggt att ha hjälp av Kyrknätet när vi har lite snålt om resurser på kansliet. Efter e-posten så ska vi i nästa steg flytta över vår backup till deras servrar. Det blir bra detta, även om det tar tid.

Två arbetsdagar kvar, varav den ena är ganska kort eftersom jag och Frida ska göra en viktig grej på fredag. Bara vi två. Sen går jag in i semesterdimman genom att starta med en egen vecka utan barn. Har dock en del planer och på midsommarafton kommer jag inte att sitta ensam. Det känns riktigt bra. Mycke fotboll blir det också… (;-)