Tisdag med lite av varje

Det mesta känns riktigt bra just nu. Fullpumpad med diklofenak gör att jag kan gå som vanligt och det är så skönt! Att kunna gå utan att behöva tänka på hur jag går. Kör nog med diklofenaken några dagar till…

Jag ska trotsa mina demoner. Att klara saker helt själv och planera är något jag ska greja nu tillsammans med dotra Frida. Vi ska till London i juli och utforska så mycket vi hinner. Exakt datum är inte spikat ännu, men det blir av. Jag ska upp i ett flygplan igen. Så det så! (;-)

Mitt pass har gått ut så det ska jag fixa nästa vecka. Då kommer jag även att boka resan och vilket hotell vi ska ha. Jag tar också gärna emot tips på roliga saker som man kan göra med en snart 16-årig David Bowie-fantast i London. Frida vill ju besöka skivaffärer och sådant och eftersom jag vet att Bowie är från London, så vore det ju kul att få tips på betydelsefulla platser för Bowie och hans fans. Någon som har tips om detta?

Det var länge sedan jag mådde så här bra, så länge. Det är jag så tacksam för och kanske har mitt arbete med mig själv nu börjat ge resultat. Jag vågar saker och jag tar beslut inom mig. Ikväll kommer Tofflan på besök. Hon ska hämta Ellet på fritids och vara med honom tills jag kommer hem från jobbet. Jag har ett väldigt viktig möte som jag bara inte kan utebli ifrån och då blir det lite sent för att hinna hämta guldklimpen för mig. Då rycker vänliga Tofflan in och jag är så glad över vår vänskap och över hur vår relation har utvecklat sig. Mötet på jobbet kan avgöra mycket i framtiden om jag säger som så och det är därför jag bara inte kan missa det…

Sen har vi ju VM-kampen som är så spännande för mig. Just nu ligger jag 3:a och igår fick jag in två matcher där en dessutom var rätt resultat. Så jag hänger med och det är så spännande så. Nya matcher och nya poäng idag.

Mitt VM-tips i VM-kampen.

Till sist… …fatta att vi är i mitten av juni och jag får semester om några dagar! Fem veckor där jag ska NJUTA på ett helt nytt sätt än tidigare!

5 svar till “Tisdag med lite av varje”

  1. Micael Rombin: En sådan Bowie-karta måste jag bara få tag i. Ska söka järnet efter en. Frida har nog en väldig koll på Bowie, men jag ska framföra dina förslag. Tack!

    Carina: Tack! Det är ju så mycket man vill göra. Det gäller att bestämma sig för en, kanske två saker om dan som man gör rejält. Kläder vet jag inte om Frida vill kolla på, däremot skivor…(;-)

    Rexxie: Tack för tipset. Jag får väl gå barfota om det kniper. (;-)

  2. Glöm inte det viktigaste: bekväma skor, bekväma skor och bekväma skor (och så kanske en liten förpackning med skavsårsplåster utifall att….)

  3. Åh så kul! Jag gjorde en Londonresa med min 17-åring och det var så otroligt kul. Virgin är en stor musikaffär med cd, filmer, böcker och instrument. 17-åringen spenderade ett antal timmar där i hörnet Oxford Street/Tottenham Road. Jag tror att din dotter kan tycka att det är roligt att kolla på kläder och sånt i Camden. Ruffigt men charmigt, utemarknader och speciella klädstilar. Vi orkade inte göra allt som turister brukar göra, men vi åkte båt på Themsen, fikade i Hyde Park, åkte dubbeldäckare, gick till Trafalgar Square och åkte tunnelbana när det var för långt att gå. Finns bra kort som gäller buss också. Billig bio,£1 på fredagar, på Leicster Square. Är själv Bowie-fan, men vet tyvärr inget om hans London. Såg att någon lagt upp länken till hans sida. Lycka till!
    Ni kommer att få världens roligaste semester!!!!

  4. Det ska finnas kartor att köpa där platser med Bowie anknytning är i prickade, precis som för Beatles och Liverpool. Problemet är att jag inte vet var man köper dem. Annars rekomenderar jag en genomlyssning av hans tidigar låtar och skriver upp namnen på platser som nämns, London Boys är en sådan låt, Manish boy, Rock´n´Rol suicide. Harrods har världens bästa skivaffär, de små skivbutikerna är mysigast. Gör även ett besök på Bowie.net för att få tips. Ha en skön resa

Kommentarsfunktionen är stängd.