Mer IKEA, mer borrning och mer Madonna

(Texten uppdaterad)

Drog till IKEA med stortjejen. Tofflan skjutsade så snällt. Handlade ramar till Madonna i färgerna svart och rött. Har ramat in men inte fått upp de på väggen ännu. Det blev så bra.

20090919_506
En liten fransk korv unnade jag mig innan vi drog från IKEA.

 20090919_508
En glad stortjej pratar i telefonen medans vi väntar på Tofflan.

jerry-m-borr När vi var färdiga i det stora möbelvaruhuset så fick jag hjälp av Anna och Tofflan med borren. Jag stod för kraften och de stod för tekniken om man säger som så.

Som ni ser på bilden så borrade jag själv! Det gick bra och jag kände mig så macho så. Det är gott med en borr i näven…(;-)
(Bilden har jag lånat av Tofflan).

Stortjejen hängde med hem och Ellet var med mamma sin hos mig. Det gick riktigt bra tillslut med borreriet och nu är saker och ting på den plats de ska vara. Äntligen!

Hilti var det alltså inte utan Bosch som gick igenom betongen.

Förtjänstfulla insatser av de båda och nu sitter jag i soffan helt slut. Har ju varit i farten sedan tidigt i morse. Är så förbenat nöjd med dagen.

20090919_510 
Ulrika & Anna tar igen sig med mazarin och fika. Tack för all hjälp idag!

20090919_513 
I lilltjejens rum så hjälpte de mig med att få upp spegeln. Äntligen är den på plats!

Tack för alla förslag på ämnen som jag ska skriva om! Vill gärna ha fler ämnen och då inte bara så djupa och allvarliga! Fråga om allt och då menar jag ALLT.

Det här har varit en riktigt bra dag för mig. Fått hjälp och känner en jävla energi. Det gäller ju att smida medans järnet är varmt eller vad man nu säger… så det gör jag. Jag nästan glöder…hehehe!

5 svar till “Mer IKEA, mer borrning och mer Madonna”

 1. ninni: Faktum är att jag borrade allting själv idag och tjejerna hjälpte mig med tekniken och det praktiska. Styrkan hade jag själv. Fast egentligen så tänker jag inte i kön och har väl aldrig så gjort. Skruva i möbler klarar jag dock inte så bra så där tar jag hjälp av mina vänner.

  pysen73: Karlgörat och kraften klarade jag själv idag. (;-)

  Jontas: Det var en Bosch (;-)

  Tofflan: Ja, jag är så nöjd. Tack för hjälp och sällskap och skjuts och jag vet inte allt.

 2. Visst är det härligt att sjunka ner i soffan när man känner att man har fått SÅ mycket gjort under dagen! Hejja tjejerna som hjälper dig med karlgörat 😉

 3. Jag tycker det är häftigt att ni vänt på könsrollerna, de traditionella alltså!
  Du får hjälp av kvinnor när det kommer till att skruva ihop möbler och borra i väggarna!
  Det behagar mig och såååå nyttigt för barnen att få se och uppleva.

Kommentarsfunktionen är stängd.