Sängbygge av den ”händige”

20090117_207
Ellet provligger den nya fina sängen 

Lördagsmorgon, är väl bäst? Jag njuter av att inte ha någon tid att passa. Låta ljuset väcka mig.

Ellet sover också längre. Tjejerna likaså. Det är lugnt mak på det mesta. Mer lördagar tack!

Telefonen ringde. Arbetskamraten M i luren. Sängen som jag skulle få av honom kunde han nu köra ut åt mig. På stört. Alternativet att säga nej fanns inte eftersom jag själv inte har bil. Väldigt schysst av honom!

Eftersom min ekonomiska situation ser ut som den gör just nu, så är min tacksamhet stor för all hjälp jag kan få när det gäller materiella ting.

Ellet skulle få en bättre säng. Den han hade var gammal och inte så rolig. Men denna var fin och vet ni vad det mest otroliga är i det hela? Jo, JAG fick ihop den helt själv. Utan att bli tokstressad och irriterad. Visst, jag drog på det hela och ångesten började komma, men sen tog jag tag i saken utan att tveka. Vad är det som håller på att hända med mig? Va, sängen var ju dessutom från IKEA och då vet ni ju hur det kan vara.

Jag är stolt över mig själv. Ja, det är jag. Jag som knappt klarat av att få ihop en lampa tidigare är imponerad över mitt lugn och att jag inte förstörde någonting. Det är fanimej värt en egen post det…(;-)

7 svar till “Sängbygge av den ”händige””

  1. Jag läste en artikel för ett tag sen där man gjort ett helt ovetenskapligt test om vilka som är bäst på att skruva ihop ikeamöbler… Tjejerna vann… :o)

Kommentarsfunktionen är stängd.