Lite för mycket nu, Katrin!

Katrin Zytomierska fick sparken, ja officiellt kallas det för timeout, men jag tror inte att TV4 vill ha henne tillbaka efter allt som sagts. Det skall ha ett möte i helgen för att definitivt avgöra hennes framtid i den populära musiktävlingen!

Att ge sig på Marcus Birro var ingen bra idé. Och det är just den grejen som TV4 officiellt kör med som anledning till varför hon troligtvis inte får vara kvar i Idol eftersnack. Inte de ord hon sa i första eftersnacket.

Men jag måste nog säga att Zytomierska faller på eget grepp och får skylla sig själv. För att fortsätta med spetsfundigheterna och sen dra in tyckanden om judar så blir det sammantaget för mycket. Birro är inte heller den som man skall utmana alltför hårt.

För Birro ligger själv på gränsen till att vara mobbare anser jag. Läs hans inlägg om saken och tänk på hur situationen var i programmet Kvällsöppet. Han raljerade friskt kring Katrin och hon fick knappt en syl i vädret. Jag vet inte jag, men ibland känns det som om allt bara handlar om status, hur man lindar in orden och att man har rätt vänner i slutändan. Att helt enkelt kunna uttrycka sig elakt på ett intellektuellt och fint sätt, vilket inte varit Katrins starka sida.

Nej, det blev lite för mycket nu, Katrin! Ägna dig nu åt att försöka förstå varför det blev som det blev och dra kloka slutsatser av det.

6 svar till “Lite för mycket nu, Katrin!”

 1. Skönt och bli av med åbäket! Dock, om hon sparkas för utlåtande om judar borde han sparkats förra veckan isället för hennes utlåtande om bögar.

 2. Jerry:
  Vad är det som har hänt med dej???
  Du brukade alltid komma med peppande goa hjärtliga kommentarer förr i tiden!
  Nu hoppar du bara in och kommenterar med syrlighet.
  Vad är det frågan om???

  /BountyLady

 3. Här en mycket intressant kommentar jag hittade hos Birro. Om man läser inläggen den länkar till inser man att Birro inte är ett dugg bättre än Katrin och förstår varför hon kallar honom jude-hatare.

  HEJ MARCUS BIRRO!

  Jag noterar att du i morse har gjort en riktig uppstädning på bloggen, och försökt att sopa bort spåren av ditt inlägg om “Elitism-Judsim Hatar Med En Bödels Brist På Empati”.

  Men inlägget, och ett påföljande uppföljningsinlägg, finns kvar i cache på nätet:

  http://tinyurl.com/5o3qha
  http://tinyurl.com/5r53dw

  och jag har dessutom sparat sidorna för eftervärlden som screen caps. De kan nu laddas ned som bild. Så försök inte ljuga om det!

  Det enda Katrin gjorde var att CITERA ditt efterföljande inlägg, där du undrar varför dina egna läsare kallar dig för judehatare.

  Att ljuga och påstå att det är Katrin som kallar dig så är skamligt och lögnaktigt.

  Skrivet av Patrik — 2008-10-18 kl 13:50

 4. Det var ett mycket klokt skrivet inlägg. Aftonbladet framhävde Birro som ”the good guy”, vilket kanske inte är hela sanningen, precis som du säger. Men Katrin gjorde nog en hel del snedsteg också, det är inte första gången hon slänger ur sig knäppa, icke eftertänkta saker.

Kommentarsfunktionen är stängd.