Indisk fest med karaoke & spådam

Det kom ett brev på posten:

20081016_761Att bli inbjuden till seminarium med Microsoft är något jag är van vid (och något jag ALDRIG går på igen), men sen begriper jag inte mycket.

Jag är inbjuden till en resa till India land med mat och dryck på indiskt vis. Tävlingar och karaoke i något som heter döskallegrottan. Helgejul säger jag bara.

Det fortsätter med att jag kan se framtiden hos spådamen och det bästa egentligen en bar till självkostnadspris. Jag skall anmäla mig till en människa jag aldrig hört talas om förut.

Tänk om jag skulle gå på detta och hålla masken. Spela med som om jag tillhör gänget och vet precis vad det handlar om… anmäla mig och ta för mig av allt det goda.

Denna inbjudan måste ju vara skickad till helt fel person? Jag är inte initierad i gänget så att säga. Men det klart, hade jag lite stake i kroppen så skulle jag gå och ta med mig inbjudan. Visst, ingen skulle känna igen mig men då skulle jag bara vifta med papperet och säga att jag var initierad…hehehe.

Skulle du gå? Fast du inte känner någon och aldrig hört talas om personen som bjuder in?

7 svar till “Indisk fest med karaoke & spådam”

  1. Håller med Nina: Se det som en utmaning. Gå dit och kolla in läget, är det inget kul eller om du känner dig bortkommen är det bara att gå hem igen. Du skulle ju också kunna ta med dig någon, det är helt okej på sådana tillställningar.

  2. Du jobbar ju med data så inbjudan kan ju mycket väl ha kommit till rätt person. Jag är en sån som klarar av att gå ensam på tillställningar, olika engagemang etc. Är ämnet nåt som känns intressant och det bjuds på trevligheter så why not.
    Jag tycker du ska gå .. se det som en utmaning. Livet och kommunikation med andra behöver ju inte alltid vara så allvarligt och djupt. En lättsam dag/kväll kan faktiskt vara välbehövligt. Jag hade helt klart gått. 🙂
    Så hur ska du göra?

  3. Min mamma har samma namn som enn skådis och fick av misstag hennes inbjudan till en Bindenfelt tillställning. Så min då lilla 65-åriga mamma knatade dit åt snittar och hinkade skumpa 🙂

Kommentarsfunktionen är stängd.