Så jävla ledsen

Helt plötsligt så blev jag bara så ledsen, så jävla ledsen över allting. Från ingenstans kom känslan och den bara våldför sig på mig. Gång på gång på gång på gång.

Så ledsen över hur allt är och hur det ser ut. Så jävla ledsen. Ledsen över hur det slutar. På det sätt det slutar. Vetskapen om att det aldrig blir som det varit en gång. Att allt är förändrat. Nu är jag ledsen över det. Just nu.

I morgon ser jag möjligheterna. Det vet jag. Men inte idag. Inte nu.

8 svar till “Så jävla ledsen”

 1. En kram från mig med!

  Jag tycker du verkar vara på rätt väg, att ibland vara ledsen över situationen är väl helt normalt! Det är ju stora saker som händer.

  Hoppas det vänder snart och att du får lånet!!

 2. Hej,
  jag råkade fastna för rubriken…och känner att jag måste komma in och säga: hej, det ordnar sig till sist… Men det vet du, ser jag i dina rader, du kommer att se möjligheterna igen. Idag, imorgon.

  Var bara tvungen att skriva det…
  Ha en bra dag:)

 3. Mmm, trist att det blir som det blir. Men slutet kan också vara en början, även om det är svårt att se. Jag menar inte att skriva klyschor på näsan på dig, mer bara att det faktiskt kan vara så. Och att det kanske kan kännas hoppfullt?

  Många styrkekramar!

Kommentarsfunktionen är stängd.