Förkylt värre

Tänk så det kan bli, men idag har både jag och Anna varit hemma från våra jobb. Förkylning, skallebank och en massa hosta. En ganska lugn och ok dag trots allt. För vi kan fortfarande umgås som civiliserade människor… (;-)
Som det känns just nu så blir jag hemma i morgon också eftersom jag har ganska ont i skallen och är kraftigt förkyld.

Jag ringde banken idag och fick tid nästa måndag. Jag blir riktigt nervig när jag tänker på detta eftersom det är så viktigt för mig att få köpa ut Anna från huset. Jag vill bo kvar, jag vill, jag vill, jag vill… …affirmerar som en tok. Så kl 13.00 den 10 september 2007 så vill jag ha böner, stöd, ord, affirmationer… ja, allt ni kan för att banken skall säga ja… please?!

Som det nu verkar så blir kvällen lugn och den känslan är efterlängtad…(;-)

6 svar till “Förkylt värre”

  1. Vill man bara något tillräckligt mycket och vågar satsa, så brukar det gå vägen. Det är jag ett levande exempel på 🙂

    Lycka till, håller tummarna stenhårt på måndag!

  2. Attraktionslagen säger att det går vägen om du är väl förberedd och kan bevisa dina uppsåt. Din tro i detta gör att också banken tror på dig.

Kommentarsfunktionen är stängd.