Ellet & jag

Den här helgen har varit lärorik på många vis. Jag önskar så att jag kunde beskriva det jag har inom mig, men just nu så avstår jag av olika anledningar. Det kan bli så fel och jag själv har så dubbla känslor inför skeendet. Vi går inte i takt just nu, jag och exet och det tär en del på mig kan jag säga.

070902_01.jpg

Ellet & jag har varit tillsammans väldigt mycket de sista dagarna och då speciellt i helgen. Att ägna sig åt sina barn och fokusera på deras värld gör att jag inte bara känner att allt är tärande såsom min relation till exet just nu är. Jag ser en framtid och jag ser varför jag måste hänga i och göra mitt yttersta för att deras tillvaro skall bli så bra som det bara går när livet börjar stabilisera sig igen.

Vi var till festdagarna som byn har en gång om året idag. Här finns lite bilder för dig som är intresserad.

4 svar till “Ellet & jag”

 1. Kim: Ja, du har rätt… det blir ljusare och ljusare.

  Inna: Ni är ju mina vänner och ert stöd är underbart. Vad det värmer inom mig när du skriver såsom du gör. Man vet aldrig, men kanske kan vi träffas någongång? Det vore väldigt kul… *kramar om*

  Linsfia: Jag menar det jag skrev om bilden, du var jättefin på den. Ja, det blir faktiskt bättre och bättre, dipparna blir lägre och lägre…*kramar om*

 2. Hej! Festat hela helgen typ, men nu är det verklighet och vardag snart igen. Tack för det du skrev om bilden 🙂 Förstår att det är jobbigt just nu. Men som Inna skriver så blir det bättre. Kram.

 3. Du tänker helt rätt. Fokusera på relationen med dina barn. Du och exet väljer var sin väg i livet. kämpigt ibland, men det blir bättre. Jag lovar dig. Det du behöver är tålamod och ventiler, t ex goda vänner och din blogg 🙂

  Min skilsmässa var skitjobbig och svår, men idag kan jag faktiskt tala med mitt ex och vara trevlig mot honom, helt naturligt. Och det är ett stort framsteg, efter allt som har hänt.
  kram på dig. Synd att vi bor så långt ifrån varandra. Du hade berikat mitt irl-liv.

Kommentarsfunktionen är stängd.