Sommaren 2007

070811_01a.jpg

Sommaren 2007 är slut för mig. Jag går in på min andra vecka på jobbet och livet behöver rutiner. Visst, jag försöker passa på att njuta av solen och det faktum att det är de sista veckorna som jag är med hus och kan fika rätt ut i naturen. Gå ut på altanen och slå sig ner med en kopp. Det är njutningsbart om man kan och orkar få fram den stämningen.

På min bildsida så finns det fler bilder från sommaren 2007. De mest positiva stunderna och det bilder som låg kvar i mobilen. Den är utrensad nu och här kan du se vad jag lade ut.

Idag känner jag mig faktiskt ganska frustrerad över min situation. Kanske är det förlupna ord som jag egentligen förstår innebörden av, men som ändå sticker som små eldpilar i mig när de uttalas. Jag vet faktiskt inte varför jag tar åt mig såsom jag gör, trots att upplägget nu är klart. För jag är ju med på allt och det var ju jag som redan 2003 började prata om den situation som vi idag är i. Men det går över, det är väl någon form av bearbetning som pågår.

Jag känner mig inte lika rädd längre. Jag är inte rädd för eget boende. Egentligen är jag inte rädd för någonting som har med detta att göra. Faktiskt inte. Oj, nu tog Oskar i rejält här, så nu kopplar jag ner… mot en ny vecka och mot nya utmaningar och möjligheter.

5 svar till “Sommaren 2007”

 1. “You gain strength, courage, and confidence by every experience by which you really stop to look fear in the face.

  You are able to say to yourself, ‘I lived through this horror. I can take the next thing that comes along.”

  – Eleanor Roosevelt

 2. En skilsmässa är en stor förändring vännen, och der tar tid att komma ut på andra sidan. Men det är genom svårigheterna vi växer.
  Fenstina lente
  kram

 3. Jag har själv gått igenom det du nu står inför. Om det nu verkligen är klart att det blir så som det verkar på det du skriver så har du/ni kommit en bit på väg – bara genom att fatta beslutet. Ingenting i detta är enkelt men det är faktiskt ett steg i taget och mer än så kan det inte vara.

Kommentarsfunktionen är stängd.