Boende och tankar

Nu har det gått en vecka sedan jag gick igenom totalt. En vecka som känns som många fler. En vecka med känslor jag inte trodde mig kunna känna och som någonstans förändrat mitt sätt att se på vissa saker. Den insikten är aldrig försen att få, även om vi nu skiljer oss och säljer huset. Den insikten hjälper mig att orka leva vidare och hur konstigt det än kan låta, den insikten har gjort min respekt och kärlek till frun djupare, på ett mer mänskligt och andligt plan.

Det känns som om jag är inne i en annan fas nu. Jag har accepterat detta och nu handlar det om strategier och tänkanden så att detta blir så bra som möjligt för hela min familj. Visst drabbas jag av tvivel och bakslag, men de är inte alls så avgrundsdjupa som de tre första dagarna då jag bara grät. När jag tänker på de tre första dagarna så blir jag idag förundrad över vilken kraft det var som öppnades inom mig. Den gick inte att stoppa och den gjorde att jag förstod allvaret och kunde se min fru på ett annat sätt.

Jag vet inte vad som komma skall inom mig och jag vet inte vart detta leder mig, men just nu så känner jag trots allt ett märkligt lugn inom mig. En acceptans och nu vill jag vidare.

Jag fick några frågor i en tidigare kommentar om boendet och hur vi ser på det.

Om jag får drömma så vore en 4:a så nära varandra som möjligt det ultimata. Jag vet att det är en dröm och att det blir mycket svårt såsom bostadsmarknaden ser ut idag. Jag själv vill ha en bostadsrätt och för frun tror jag inte att det spelar någon roll, bara det är en 4:a. Jag har lite svårt att just nu precisera det mer än så just nu.

Ikväll skall jag röja som en tok och försöka få bort allt gammalt bråte som finns i källaren. Jag vill ligga före nu och inte bli överraskad om någon av oss helt plötsligt får en lägenhet. Allt skit skall vara borta före det.

Du som har MSN och vill snacka mer, tveka inte att adda mig jerbaz@hotmail.com

Kram och en fin helg till er alla!

5 svar till “Boende och tankar”

  1. Hej!

    Är ju här inne o smygläser en del. Dålig på att kommentera… Har inte ditt lösenord så läser inte allt men beundrar din styrka. Det är jätte jätte starkt att ta de stegen ni tar nu! De kan verka självklart att göra det och det är det också. Men enkelt… Nej det är det inte. Det är antagligen lika sjävklart som det är svårt! Ni kommer båda landa på fötterna och det kommer bli bra. Precis som du säger. Men glöm inte bort att sträcka på dig och förstå vad mycket styrka du har som gör detta. På något sätt så är man som starkast när man känner sig som svagast.

    KRAM

  2. Stora saker i ditt liv. I mitt lilla liv är min relation till R också slut. Det verkar bra att du tar tag i saker rent praktiskt, rensar och har dig. Här virkas det bara. Med tiden ordnar det sig, det vet jag ju, men nu är det segt. Kram J!

Kommentarsfunktionen är stängd.