Blandade tankar

 

Igår bjöd en arbetskamrat på grill och lite snack. Först hade jag tackat nej, men sen kände jag att det vore skönt att komma ifrån lite och det ångrar jag inte idag. Det var en väldigt trevlig kväll. Här finns lite bilder om ni vill se…

Annars så far tankarna fram och tillbaka just nu. Frun har stuckit till huvudstaden och skall träffa sina vänner där. Nyfiken är jag ju hur det går för henne och hur allt fortlöper. Vi har kunnat prata mer och mer och det känns bättre och bättre. Dock får jag ibland riktiga downs över hela processen, men det hör väl till…

Själv kommer jag att utmana mig själv rejält genom att ta mig till Stockholm på lördag…

3 svar till “Blandade tankar”

 1. Det är viktigt att kunna prata. Min bror + sambo ska separera och de kan inte prata alls… det är kort sagt krig. Jättejobbigt för alla inblandande samt även för oss övriga…

  Svårt att veta hur man ska förhålla sig…

  Hoppas ni går hela ur det här, kram!

 2. Var é brudarna?

  Öh, har ni fest, eller?

  Herrmiddag? Kanske rent av parmiddag? 😉

  Och något helt annat: Tror på dig!

  *kram*

Kommentarsfunktionen är stängd.