Födelsedag

Födelsedag för vårt älskade Ell! Grabben är nu fem år och vill du se mer bilder så finns de här!

Dagen har gått bra. Vi har närmat oss varandra och det känns bra. Jag har överreagerat och sitter idag och förstår inte riktigt vad det var som hände och hur jag kunde fara iväg så i förutfattade meningar. Jag skäms för att jag fortfarande inte förstår mig på vissa reaktioner hos mig själv. Känslor som inte kommer från förnuftet utan kroppen är min enda förklaring och varför orkar jag inte gå in på. Det viktiga för mig är att jag och frun kan prata och gå vidare i samförstånd.

Vill också bara säga att ni som kommenterar här för första gången modereras (vet inte riktigt varför, är inte så bra på WP) men sen andra gången så är det fritt fram. Bara så ni vet!

Ett svar till “Födelsedag”

  1. Bra att det känns bättre idag!

    Om du vill ta bort ”förstagångsmodereringen” i WP så går du in på ‘Inställningar – Diskussion’. Fast det är ju rätt bra spamskydd att ha moderering…

    Kram!

Kommentarsfunktionen är stängd.