Martyriska tendenser ger

Håll i er, martyrkappan är påsatt, knapparna putsade och ryggen rak. För om jag inte här på min egen blogg skall kunna få hänföra mig åt egenkärlek och ord som är jag och låter martyriskt, var annars skall jag göra det?

Mycket tack vare min ynklighet att fortfarande ta kommentarer som en man, så är förra posten lösenordsskyddad och skall så förbli. För hänfaller man sig åt tendenser i martyrlandskapen så får jag personligen allergiska utslag. Dels för att jag själv avskyr sådant och när jag får det till mig gentemot andra så drar jag snoken åt mig. Texten är kvar, jag har inte raderat, men vem fan vill ta risken att fler känner MARTYR på mils avstånd när de tänker på mig?

KAOS i allt… ja det luktar det, men så är det. En dag till att klara av sen kan jag ge mig hän…

Jag vill flytta direkt, utan renovering. Men inte sätter jag mig i en liten hyreslägenhet utan då bor jag hellre i källaren, med dubbla lås, så det så…

Nu mer E-Type och rensning av skallen…

4 svar till “Martyriska tendenser ger”

 1. Nina: Jag har svarat dig privat istället.
  Tea: Vet du vad det handlar om? Vet du vad jag går igenom?

  Vadå nonchalera? Jag om någon har väl varit öppen om vem jag är och hur jag mår? Väldigt få har genom åren varit som jag när det handlat om öppenhet och att våga i bloggosfären!!

  Du har ingen aning om varför jag lösenordsskyddar och det finns ord som stavas SÅRBARHET som gör att jag nu valt denna väg. Din kommentar var inte anledningen, utan det handlar om hur JAG mår idag och hur mycket JAG orkar visa utåt för er som läser här.

  Raka puckar och öppna kort är faktiskt något jag oftast orkar med, men JUST NU gör jag inte det. Kan du förstå det??

 2. Trist att du, istället för att bemöta de kommentarer du inbjuder till genom att blogga med kommentarsfunktion, väljer att nonchalera oss som läser/kommenterar här… Jag tyckte mig läsa någonstans tidigare idag att du föredrog raka puckar och öppna kort!? Kom igen – det är ingen som vill dig illa – man tycker olika om saker och ting bara!

 3. Tänkte läsa vad du svarat till de som kommenterat.
  Undrar vad det är som gjorde att du tagit så illa vid dig.

Kommentarsfunktionen är stängd.